مدنی‌زاده: آغاز پذیره‌نویسی اولین صندوق ارزی، هفته آینده در بورس چرا تقاضای ارز از بازار رسمی فاصله می‌گیرد؟ قیمت نفت ایران از 100 دلار گذشت حضور ایران در نشست وزرای اقتصاد بریکس، فرصتی برای خنثی‌سازی تحریم ها نفت برنت تا ۱۱۰ دلار اوج گرفت همتی: تحریم، ابزار فشار است نه ابزار تعیین سرنوشت ایران شرایط برای خریداران مسکن سخت‌تر شد/ قیمت وام مسکن چقدر افزایش پیدا کرد؟ عصر قدرت کریدوری؛ وقتی جهان دوباره ارزش راه را کشف می‌کند وزیر راه: ایران به بن‌بست نمی‌رسد/چرا آزادراه حرم تا حرم مهم است؟ وزیر نیرو: 20 هزار مگاوات ناترازی برق برطرف شده است راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟

طلا ارزان شد

طلا ارزان شد بهای طلا در دومین روز از آغاز بکار بازارهای جهانی در این هفته به کمترین رقم خود در مدت زمان چهارماه گذشته تنزل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۰۴ آذر ۱۳۹۹ - 2020 November 24
کد خبر: ۶۸۰۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهای طلا امروز سه شنبه (چهارم آذرماه) در مقایسه با دیروز با ۰.۶۹ درصد افت به یک هزار ۸۲۵ دلار و ۲۰ سنت تنزل کرد که بر اساس آمارها به کمترین رقم خود در چهارماه گذشته رسیده است.

 

گفتنی است بهای فلز زرد در معاملات آتی امروز برای تحویل در فوریه ۲۰۲۱ نیز ۰.۹۱ درصد افت به یک هزار و ۸۲۷ دلار و ۳۰ سنت تنزل کرد.

 

بر اساس این گزارش، سرمایه گذاران معتقدند: کشف واکسن کرونا مسیر را برای ترمیم سریع اقتصادی فراهم خواهد کرد و سبب آغاز بکار موتور محرکه اقتصاد جهانی خواهد شد.

 

همچنین بر اساس اعلام صندوق بین المللی پول، چنانچه پیشرفت دارویی در زمینه ریشه کنی کرونا صورت پذیرد، این مساله می تواند تا ۹ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کند، ضمن اینکه صندوق بین المللی پول تصریح دارد، ریشه کن‌کردن کرونا اولویت اصلی اقتصاد جهان است.

 

بر اساس پیش‌بینی صندوق بین‌المللی پول، رشد اقتصادی امسال در جهان به طور متوسط به منفی ۴.۴ درصد تنزل می یابد، اما در حالت خوشبینانه در سال ۲۰۲۱ به ۵.۲ درصد افزایش خواهد یافت.

 

به گفته «کریستالینا جیورجیوا» رییس صندوق بین المللی پول این مساله که پیشرفت‌های زیادی در مقابله با کرونا داشته‌ایم، اما شاهد کاهش مجدد شتاب رشد اقتصادی در ماه های اخیر بوده ایم و این بدان معناست که حتی پس از پیدا شدن راه حل پزشکی، مسیری طولانی در پیش رو قرار خواهد داشت.

 

جیورجیوا سیاست گذاران را تشویق کرد تا با از ظرفیت های مغفول مانده ای نظیر اقتصاد دیجیتالی برای تقویت رشد اقتصادی خود بیشتر بهره بگیرند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار